Localizare:
Traseu sugerat:  
 

3M Semimască de filtrare, mărime M, 3M 6200 (3M-6200)

120,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
alprod.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 120,00 RON

Descrierea produsului
Aceasta semimasca reutilizabila ofera protectie respiratorie fiabila si convenabila si este potrivita pentru multe situatii, contribuind la asigurarea protectiei impotriva particulelor si a unei largi varietati de gaze si vapori in conformitate cu aprobarile NIOSH.

Seria 6000 de masti reutilizabile Half Facepiece 3M ajuta la asigurarea protectiei impotriva particulelor si a unei largi varietati de gaze si vapori atunci cand sunt utilizate cu cartusele si filtrele aprobate.

Semimastile reutilizabile din seria 3M sunt produse economice, cu necesitati minime de intretinere, usor de utilizat si extrem de usoare.

Curelele de cap sunt usor de reglat si permit o adaptare personalizata pentru forma fetei utilizatorului.

Inspirarea de particule, gaze si vapori periculosi poate fi daunatoare pentru sanatatea dvs. Seria 6000 reutilizabila ajuta la reducerea expunerii la multi contaminanti.

Marime masca: M

La cumparare va rugam sa aveti in vedere faptul ca acesta este un produs de igiena personala, deci in acest caz nu e valabila posibilitatea returnarii produsului in termen de 14 zile. Aceasta restrictie se aplica conform  OUG 34/2014 art. 16. Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: ... e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.